Loading...

Blog

Thai massage sallingvej olie massage

Massage, Olie, thai, fod, sports og afslapnings massage, Vi giver dig god og autentisk Address:Sallingvej 9 seaskimmers.com Vanløse Vi tager kun kontanter!! Book tid. Thai olie mssage er en af klinikkens mest populære massager. Men du får også et menukort stukket i hænderne med de mere almindelige thai massager. Sep 3, - Der er også mulighed for at få en oliemassage, der er en mildere form for massage i forhold til Cristal Wellness Sallingvej 64, Vanløse. 30 Min. - kr. 60 Min. - kr. Varm Olie + 50 kr. Olie-/Thai Mix massage. er til Dig, som ønsker en dybdegående, men samtidig en afslappende massage.

Massage, Olie, thai, fod, sports og afslapnings massage, Vi giver dig god og autentisk Address:Sallingvej 9 seaskimmers.com Vanløse Vi tager kun kontanter!! Book tid. Sep 3, - Der er også mulighed for at få en oliemassage, der er en mildere form for massage i forhold til Cristal Wellness Sallingvej 64, Vanløse.

Thai/Olie Massage Vores klinik er en af de bedste Thai massage klinikker i København,og beliggenheden er meget bekvem i forhold Potong Thaimassage tilbyder en lang række forskellige massageformer Sallingvej 49, vanløse.

Find thai massage i nærheden af dig. Vi har samlet alle danske thai Sallingvej 64 København. 81 94 76 84 . Lanna Thai Olie Massage. Mariagervej 30 Min. - kr.

60 Min. - kr. Varm Olie + 50 kr. Olie-/Thai Mix massage. er til Dig, som ønsker en dybdegående, men samtidig en afslappende massage. Sep 3, - Der er også mulighed for at få en oliemassage, der er en mildere form for massage i forhold til Cristal Wellness Sallingvej 64, Vanløse.

Home Potong - seaskimmers.com

30 Min. - kr. 60 Min. - kr. Varm Olie + 50 kr. Olie-/Thai Mix massage. er til Dig, som ønsker en dybdegående, men samtidig en afslappende massage. Jul 28, - Massage, Thai massage, Vi er en Thai pige som udøver Address:Sallingvej 9 seaskimmers.com Vanløse.

Vi tager kun kontanter!! Book tid: Kategori, Massage, Produkt, Thai massage Massage, Olie, thai, fod, spor. Sansuk Thai Massage tilbyder noget af den bedste Thai Massage i København. Adressen er Sallingvej 9, Vanløse. forskellige former for thailandsk massage, der spænder fra den dyddegående hårde thai massage til den blide oliemassage.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail